Latarbelakang green backgorund  yellow backgorund  blue backgorund  pink backgorund  Default Font Default  Warna Font Merah  Biru  Hijau Font Style Arial Tahoma San Serif    |    Kecilkan Saiz Huruf   Besarkan Saiz Huruf    |   Sokongan Suara W3C W3C Bantuan petalaman
       Lupa Katalaluan
W3C Panels
E-Mail
 
logo_head

LOGO 1 ICU

Logo 1 ICU
Bulan
 
ICU JPM sebagai entiti induk
Biru Kuning
 
Warna korporat agensi
Merah
 
Kegigihan dalam melaksanakan tugasan/ arahan
Putih
 
Amalan budaya integriti dan akauntabiliti
Oren
 
Kesediaan untuk menerima tanggungjawab
Bintang
 
14 PPPN/JPP pejabat cawangan

 

Logo 1ICU dengan slogan 1Hati 1Fikiran 1Tindakan secara rasminya telah dilancarkan oleh Ketua Pengarah ICU JPM, Y. Bhg. Datuk Hj Shukry Bin Mohd Salleh di Majlis Perhimpunan Bulanan pada 30 November 2010.

 

Logo 1ICU ini adalah hasil rekacipta Cik Harteny Mohamad dari PPN Pulau Pinang. Pelancaran serta penggunaan logo 1ICU ini secara tidak langsung telah menandakan permulaan kepada usaha pemantapan semula pembudayaan dan penghayatan ciri-ciri murni seperti kesepakatan, kerjasama, kesepaduan, kesetiaan, kecekalan dan keikhlasan warga kerja dan organisasi ICU JPM dalam menjayakan agenda pembangunan negara.

 

Penghayatan tagline 1Hati 1Fikiran 1Tindakan bakal melonjakkan lagi tekad warga kerja untuk mengangkat dan meletakkan ICU JPM sebagai organisasi yang unggul melalui perkhidmatan yang bertaraf dunia pada setiap masa.

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Penafian : PPPN Pahang tidak akan bertanggungjawab atas sebarang kehilangan data atau kerugian disebabkan penggunaan maklumat dalam laman ini.
[Paparan Terbaik resolusi 1024 x 768 [IE 7.0++/Firefox/Google Chrome/Safari/Opera]